Rubineta csaptelep

A RUBINETA® – az elismert és minősített európai márka, mely különösen megbízható, modern formatervezésű, a legújabb technikai vívmányokat felvonultató csaptelepeket és ezek kiegészítőit kínálja kiemelkedő szervizháttérrel. A RUBINETA márkanév 1999 óta ismert és elismert Litvániában, Európában, valamint a FÁK országaiban.

A RUBINETA® név egyet jelent a profizmussal: jól képzett tervezők, mérnökök, marketing és értékesítési szakemberek teszik méltán a legnagyobbá a Baltikum országaiban.

A gyártás folyamán a legfontosabb szempont a magas minőség állandó biztosítása, valamint a termékek folyamatos fejlesztése, megújítása. Kínálatunk szerteágazó, átfogó, úgy csaptelepek, mint alkatrészek, kiegészítők terén.

RUBINETA® – egyet jelent a legismertebb világcégek által beszállított alkatrészekkel, a felhasznált anyagok folyamatos és részletes minőségellenőrzésével, kitérve azok összetételére, fizikai tulajdonságaira, gyártási technológiájára. A név garantálja a 100%-os minőségellenőrzést, forgalomba kerülés előtt.