Lapradiátor

A SANICA a Fatinoğlu Holding-hoz tartozó társaság, amely első gyártási tevékenységét 1987. évben fürdőkád gyártásával kezdte, napjainkban hat fő csoport gyártását folytatja, ezek a fürdőkád, fűtés, szerelvény, infrastruktúra és spa termékcsoportok.

A SANICA-nak mintegy 1000 dolgozója van, 2 országban 9 üzemben gyártja termékeit. Törökországban Beylikdüzü-ben, Elazığ-ban és Akhisar-ban 8; Magyarországon 1 üzeme található. Minőség, kapacitás, sokszínűség és technológia szempontjából magas színvonalú üzemeivel az elsők között helyezkedik el.
A SANICA éves gyártókapacitását 500 ezer kád és zuhanytálca, 250 ezer zuhanykabin, 500 ezer tartály, 250 ezer tonna infrastruktúrában és felépítményeknél használatos cső, 5 millió méter panel radiátor (1. a világon) teszi ki, a több mint 70 országba szállított exportból származik forgalmának 60 %-a.
Napjainkban, amikor gyártani könnyű, de eladni nehéz, a minőség-ár egyensúlyt a legracionálisabb formában alkalmazza, tervezése innovatív ügyfélközpontú megoldásokat kínál. Mindazonáltal az új technológiákat szorosan figyelemmel kísérve ügyel arra, hogy környezetvédelmi teljesítményét a legmagasabb szinten tartsa.